Waarom kiezen voor Behind Bytes

  • Home
  • /
  • Waarom kiezen voor Behind Bytes
25 JAAR AAN ERVARING

Behind Bytes, het verhaal van een gepassioneerd ondernemerskoppel.

Behind Bytes, wat vroeger EHBO-PC heette, groeide vanuit een liefde voor technologie en ondernemerschap. Met technologie op zich ben je niets, het gaat om de ervaringen die je ermee creëert. Met die visie adviseren en ondersteunen ze hun klanten elke dag opnieuw.

Ons team

Achter de Bytes

Jurgen De Wetter bestuurder Behind Bytes

Jurgen De Wetter

Bestuurder & Doorbijter

Ellen Verleysen bestuurder Behind Bytes

Ellen Verleysen

Bestuurder & Doorbijter

Pebbles Office Dog Behind Bytes

Pebbles

Office Dog & bijt niet

Maak kennis met Jurgen De Wetter en Ellen Verleysen. Samen met een team van ervaren techniekers maken ze de wereld achter de Bytes voor hun klanten elke dag een beetje eenvoudiger.

Behind Bytes, wat vroeger EHBO-PC heette, groeide vanuit een liefde voor technologie en ondernemerschap. Jurgen leerde de klappen van de zweep door jarenlange ervaring in de corporate wereld en kneedde zichzelf er tot de expert die hij vandaag is. Als ondernemer wil je vooruit, en vooral ook anderen vooruit helpen.

Met technologie op zich ben je niets, het gaat om de ervaringen die je ermee creëert. Met die visie adviseren en ondersteunen ze hun klanten elke dag opnieuw. Behind Bytes is er zowel voor de zakelijke als de particuliere klant. En om de drempel nog wat te verlagen, opereren ze ook dagelijks vanuit hun fysieke winkel in Aalst.

Parkeren kan voor de deur en met de glimlach word je er ontvangen door Ellen, een dame die van aanpakken weet. Behind Bytes toont je de wereld achter de IT op de meest sympathieke manier.