VoIP

Voice over IP is bellen over het internet in mensentaal. Je geniet hierbij van een hele reeks voordelen waaronder voordelige gesprekskosten, groot gemak, weinig infrastructuur, flexibiliteit en schaalbaarheid.

Met VoIP heb je de mogelijkheid om gebruik te maken van ieder geografisch nummer. Wil je je diensten uitbouwen in Antwerpen? Dan kan je probleemloos bellen met een 03 nummer. Bellen vanuit een ander land? Hetzelfde is van toepassing.

Je geniet van alle functies die een traditionele telefooncentrale ook zou hebben, zonder de kosten van een telefooncentrale. De functies gaan van een welkomstmenu met keuzes tot tijdsturingen, enzovoort.

Met VoIP kan je je nummer overal meenemen. Je belt met je vaste nummer op kantoor, maar ook op de baan of van thuis uit.

Nog een voordeel van deze service is de schaalbaarheid. Wanneer je morgen plots twee nieuwe medewerkers hebt is dit zo in orde, zonder dat er uitbreidingsformules in je telefooncentrale moeten geïmplementeerd worden.

VoIP is niet langer alleen voor de grote bedrijven, ook als kleine KMO kan je dit met het grootste gemak inzetten.

Alles is te beheren via een handige app die zowel op iPhone als Android beschikbaar is.

Vraag ons naar de vele mogelijkheden en voordelen. We helpen je graag verder.

“Met VoIP geniet je van alle functies die een traditionele telefooncentrale ook zou hebben, zonder de kosten van een telefooncentrale.”