Dropbox Business

Met Dropbox Business kan je op een veilige manier bestanden delen en synchroniseren via de cloud. Het is ook heel makkelijk om je eigen teams met elkaar in sync te houden en je hebt toegang op al je mogelijke apparaten. Dat maakt remote werken een stuk gemakkelijker. Je kan eenvoudig rechten toekennen op bepaalde mappen. Die rechten kunnen op elk moment gewijzigd, ingetrokken of zelfs volledig gewist worden bij bijvoorbeeld diefstal van een apparaat.

Alle data gecentraliseerd

Met Dropbox Business breng je al je data en bestanden bij elkaar, zowel lokaal als in de cloud. Samenwerken en thuiswerken was nog nooit zo eenvoudig. Of het nu gaat om grote of kleine ondernemingen, iedereen vindt hier z’n gading. Met de snelle en slimme synchronisatie verloopt dit allemaal heel vlot.

Mobiliteit op al je apparaten

Met Dropbox Business heb je overal toegang tot je gegevens, of het nu via je computer, tablet, smartphone, andermans toestel of webbrowser is. Je kan dus steeds op die belangrijke vraag van je klant antwoorden, ongeacht waar je bent of tot welk toestel je op dat moment toegang hebt.

Grote bestanden delen met je klanten of prospecten

Met Dropbox Transfer kan je grote bestanden zelf heel makkelijk en snel verzenden naar klanten, prospecten of collega’s. Jouw bestanden verlaten de eigen omgeving niet en jij hebt alles zelf in handen. Je kan zelfs wachtwoorden en een vervaldatum instellen. Ook kan je op ieder moment de toegang intrekken wanneer dat nodig zou zijn.

Veiligheid en beheerbaarheid

Met Dropbox Business heb je een beveiligde omgeving met beheer en controle over de gegevens van je bedrijf. Je beschikt over logs waarmee je bijvoorbeeld kan zien wie welke documenten heeft aangemaakt of aangepast heeft. Met meervoudige authenticatie kan je de toegang tot Dropbox beveiligen. Je kan ook op ieder moment de rechten op bestanden intrekken en je kan ook overgaan tot het wissen van gegevens op apparaten moest dat op een bepaald moment nodig zijn (denk bijvoorbeeld aan diefstal).