Algemene software

Als bedrijf heb je verschillende soorten software nodig. Dat kan gaan van algemene  softwarepakketten zoals bvb. Office van Microsoft tot software die specifiek is voor jouw sector. We hebben ruime ervaring met software uit diverse sectoren.

Denk hierbij aan artsen, architecten, optiekers, bouwbedrijven en domotica specialisten. Dit zijn slechts enkele voorbeelden uit ons gevarieerde klantenbestand.

Zelfs wanneer wij een bepaald type software niet zelf verdelen, kunnen wij nog steeds optreden als technische partner tussen de klant en het softwarehuis.

Op die manier nemen wij het technische aspect volledig weg bij de klant. Iets wat voor veel van onze klanten een grote geruststelling is.

Dan is er ook nog cloud software, antivirus pakketten, Dropbox Business, back-up software en monitoring software. Kortom, het gamma is breed. Laat je bijstaan door experten om enkel datgene in te zetten wat echt nodig is binnen jouw onderneming.

We hebben ruime ervaring met software uit diverse sectoren. Denk hierbij aan artsen, architecten, optiekers, bouwbedrijven en domotica specialisten. Dit zijn slechts enkele voorbeelden uit ons gevarieerde klantenbestand.”