Hardware

Performante hardware voor in je bedrijf is een must voor de vlotte werking ervan. Behind Bytes biedt heel wat oplossingen op maat van je bedrijf aan. Dat kan gaan van krachtige desktop computers, mobiele notebooks, flexibele hybrid toestellen en smartphones.

Uiteraard hoort daar de nodige bekabeling en attributen bij. De juiste technologie op de juiste plaats in je bedrijf is van cruciaal belang voor de vlotte werking ervan.

Windows

Het juiste toestel voor jouw type gebruik is essentieel. Wij werken met topmerken zoals HP, Lenovo en Acer. Hier hebben wij ook steeds voorraad van in de winkel. Of je nu kiest voor compact en licht of ‘heavy duty’, wij vinden het geschikte toestel voor jouw werk en noden. Dat kan gaan van een small form factor desktop, een 14” laptop tot een hybride toestel. Of wat dacht je van een uit de kluiten gewassen desktop met krachtig grafische kaart voor al jouw tekenwerk? Wat het ook is, we hebben het in huis.

Ook wanneer je voor een specifiek project een bepaald merk nodig hebt, bestellen wij dit zonder enig probleem.

Apple

Op zoek naar een nieuwe Macbook, iMac, iPhone of iPad? Wij bieden alle nieuwe Apple producten aan. Als officiële Apple partner is dit ook tegen de correcte prijzen en met de Behind Bytes service.

Buiten de nieuwe producten hebben wij ook een Refurbished aanbod in iPad en iPhone https://reapple.be

Wanneer je voor Refurbished gaat, maak je een milieuvriendelijke én budgetvriendelijke keuze.

Onze Refurbished toestellen hebben:

– 2 jaar garantie, ook op de batterij
– Tot 60% goedkoper dan de nieuwprijs
– Op meer dan 50 punten gecontroleerd
– Nieuwe laadaccessoires meegeleverd
– Goed voor het milieu
– Groot aanbod aan modellen, opslagcapaciteiten en kleuren
Bezoek onze website met onze Refurbished iPhones – iPads

https://reapple.be

Android

De tablets van Android zijn intussen goed ingeburgerd geraakt. Denk hierbij aan de tablets van o.a. Samsung en Lenovo. Deze toestellen zijn compact en mobiel, ideaal voor onderweg dus.

Ook de Chromebooks winnen tegenwoordig aan populariteit, en dan vooral in scholen. Deze toestellen zijn een goedkoper alternatief op de klassieke Windows laptops of MacBooks. Ze zijn ideaal om een verslag op uit te typen, te mailen, te surfen en te shoppen. Verder zijn ze ideaal wanneer je vooral in de cloud werkt.

“Of je nu kiest voor compact en licht of ‘heavy duty’, wij vinden het geschikte toestel voor jouw werk en noden. Dat kan gaan van een small form factor desktop, een 14” laptop tot een hybride toestel. Of wat dacht je van een uit de kluiten gewassen desktop met krachtig grafische kaart voor al jouw tekenwerk? Wat het ook is, we hebben het in huis.”