Managed Cloud Backup

Lokale back-ups zijn een goed begin, maar wat bij diefstal, wateroverlast, brand of een ernstige virusbesmetting? Hiervoor is een cloud back-up de enige juiste oplossing.

Wij bieden verschillende vormen van cloud back-up aan. Dit gaat van een eenvoudige documenten back-up tot een volledig configureerbaar systeem. Hierbij gaan we volledige systemen back-uppen en zelfs restoren op virtuele systemen of back-uppen van open databanken.

Je gegevens worden opgeslagen in Europese betrouwbare datacenters, waardoor ook de gdpr compliancy gewaarborgd is.

Een zeer belangrijke factor bij een cloud back-up is het retentiebeleid. Hou hier zeker rekening mee. Deze zogenoemde tijd geeft aan hoe ver je terug kan in de geschiedenis van een back-up. Wanneer je een bestand terug wil zetten wat een jaar geleden verwijderd is, biedt een retentie van een maand geen oplossing.

Heb je overigens al eens nagedacht hoeveel het je bedrijf kost als morgen alle bestanden, gegevens, e-mails zouden verdwijnen? Hoe kan je dan het werk voortzetten?

Neem contact op met ons voor meer informatie en advies hierover. Wij ondersteunen dagelijks ondernemingen bij deze cruciale beslissingen.

“De zogenoemde retentietijd geeft aan hoe ver je terug kan in de geschiedenis van een back-up. Wanneer je een bestand terug wil zetten wat een jaar geleden verwijderd is, biedt een retentie van een maand geen oplossing.”